Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Παροξυσμός - S/T (2021)


ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ και κατευθείαν στο ψητό! Πως και πως περιμέναμε όλοι μας το νέο Παροξυσμός 12άρι και φυσικά όσοι πρόλαβαν το preorder να αισθάνονται τυχεροί καθώς εξαντλήθηκε σε χρόνο ρεκόρ! Κυκλοφορία από τις εξαιρετικές Extreme Earslaughter και Scarecrow και δύο διαφορετικές εκδόσεις των 200 και 100 αντιτύπων αντίστοιχα.
13 τραγούδια και συνολική διάρκεια 37 λεπτών, που είναι ικανοποιητικά για να σβήσουν τη δίψα όσων περιμέναμε με ανυπομονησία. Μετά το απίστευτο "Σήψη Γενεών" του 2015, και από το "Χημικά Κατάλοιπα" του 2013, η μπάντα έχει ωριμάσει, παραμένοντας ωστόσο "primitive" και ακατέργαστη ηχητικά αλλά και στιχουργικά.
Playlist δυναμίτης με φοβερό performance και εναλλαγές, γρήγορο και ξερό παίξιμο (επιτρέψτε μας να πούμε ότι έχει πιο έντονο το death metal στοιχείο), παραγωγή τέλεια, εξώφυλλο και στίχοι καταπληκτικοί.
Όχι δεν είμαστε υπερβολικοί αγαπητέ αναγνώστη... Μία απο τις καλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς, με μία από τις καλύτερες μπάντες ακραίου ήχου στο undeground γενικότερα. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια... Ακούστε το και αν τυχόν το βρείτε κατά τύχη επενδύστε άφοβα.
Ν/Λ