Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Warthog - S/T (2018)


New York Style Hardcore από τις Static Shock και Toxic State Records σε ένα πανέμορφο 7ιντσο. Η διάρκεια του είναι η κατάλληλη για να συμπεράνουμε ότι οι Warthog κυκλοφόρησαν ένα πραγματικά εξαιρετικό EP, το οποίο και έλαβε πολύ θετικές κριτικές και ο κόσμος το  αγάπησε. Η αλήθεια είναι πως τέτοιες κυκλοφορίες, αυτού του ήχου, δυστυχώς, δεν τις βρίσκεις εύκολα Ελλάδα.
Καλαίσθητο εξώφυλλο που "σου μένει", "ζωντανή" παραγωγή με τέλειο ήχο και songwriting υψηλού επιπέδου. In your face μουσική, basslines για χουλιγκανισμούς, ατμόσφαιρα χάους (όχι kaca ή raw noise ωστόσο), σολίδια αλα Discharge και ωμό drumming που σε τσιτώνει.
Ένα από τα καλύτερα hardcore σχήματα των τελευταίων χρόνων κατά τη γνώμη πολλών (συμμεριζόμαστε την άποψη), που έχει θέσει εξ' αρχής πολύ ψηλά τα στάνταρτς. Αριστουργηματική, σχεδόν ανατριχιαστική old school hardcore προσέγγιση, που πραγματικά σου φτιάχνει τι διάθεση και σε κάνει να απορείς (κάθε φορά) πως είναι τόσο εύκολο για μερικούς με λίγη απλή μουσική, να ακούγονται τόσο φρέσκοι και τέλειοι. ΜUST LISTEN.
Ν/Λ

https://warthognyc.bandcamp.com/album/s-t